Thassos rundt

Fakta

 

Les mer om Thassos, og se "livecam" på:

Go-to-thassos

Thassos rundt

 

Lei en bil:

 

  • I nesten hver krik og krok på øya, nesten uansett hvor du stopper, vil du finne en plass som er fin å bade på. For å kunne oppdage din favoritt er det best å leie bil.

 

  • Med bil vil du du kunne oppleve store deler av øya på én dag. Det anbefales allikevel å leie for tre-fire dager. Slik får du oppleve med deg flere av landsbyene på veien, stoppe og spise ved ulike restauranter og tilbringe en kveld ute - en annen plass enn der du bor.

 

  • Bil kan du leie på flere plasser selvstendig, via hotellene eller via reisebyrået som du reiser med.

 

 

 

 

HVEM PASSER REISEMÅLET FOR

 

  • For deg som ønsker å slappe av. Om du reiser alene, som par, eller med barn. Thassos er den ultimate greske øya for å nyte late dager. Øya er fortsatt lite preget av turisme, så her finner du hverken "bamse-hotell" eller "fornøylesesparker".

 

  • For deg som ønsker å oppleve det "virkelige" Hellas.

På Thassos prater lokalbefolkning gresk, og de vil mer enn gjerne lære deg noen gloser, samt fortelle om historien til øya. Her finner du familierestauranter, olivenlunder på alle kanter, og turkist hav så langt øye kan se.

 

  • For deg som vil spise god mat.

Om det er på en taverna, gyro-bar eller på stranda. Her kan du nyte smakfulle oliven, den spesielle Retzinaen, og spise tradisjonell gresk mat.

 

Name: Maria Gjøslien Metaxenioy

Date of birth: 05.03.1987

Tønsberg, Norway

CONTACT

SOCIAL MEDIA